A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Négy baleset, három súlyos és egy könnyű sérült

Sarkadon, a Gyulai úton, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi, a vezetője könnyebben megsérült. Fotó: police.hu

Békés megyében 2018. június 12-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Nagyréten, 8 óra 45 perc körül egy kerékpáros megijedt az őt előző másik kerékpárostól és belehajtott a kerékpárút melletti bokorba. A nő súlyos sérülést szenvedett.

Gyulán, a Béke sugárúton, 9 óra körül egy városnéző kisvonat elütött egy gyalogost. Az idős férfit, aki zebrán ment át, súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba a mentők. Békéscsabán, Sás köz és a Lencsési út kereszteződésében, 10 óra 45 perc körül személygépkocsi kerékpárúton közlekedő kerékpárost ütött el. A kerékpáros nő, aki a gyanú szerint ittas volt, súlyosan megsérült.

Sarkadon, a Gyulai úton, 18 óra körül árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi, a vezetője könnyebben megsérült, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális