A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Békéscsabán, elfogás Gyulán és Mezőkovácsházán

Mint arról portálunk korábban beszámolt, a 44-es számú főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán, Békéscsaba külterületén, 2018. június 11-én, 15 óra körül egy tehergépkocsi áttért a menetiránya szerinti baloldalra és összeütközött egy másik teherautóval. A balesetben az előbbi jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Gyulán, 2018. június 11-én, 9 óra 30 perc körül a rendőrök elfogtak egy lőkösházi nőt. A 42 éves J. Mária körözését lopás bűntett miatt rendelte el a Gyulai Rendőrkapitányság. A nőt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. június 11-én, 14 óra 30 perc körül, Mezőkovácsházán elfogtak egy férfit, aki ellen a Battonyai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 28 éves mezőkovácsházi K. Györgyöt elállították a rendőrkapitányságra és értesítették a körözését elrendelő bírót.

Képgaléria

 

Aktuális