A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Közirat-hamisítót fogtak Méhkeréken, "fűvel" bukott le egy személy Orosházán

Békés megyében 2018. június 10-én személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A méhkeréki közúti határátkelőhelyen, 2018. június 10-én, 23 óra körül belépésre jelentkezett egy román férfi, aki ellen közokirat-hamisítás bűntett miatt a Gyulai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 29 éves F. Cristiant bűnügyi őrizetbe vette és értesítette a körözést elrendelő bírót.

Orosházán, a Széchenyi térről, 2018. június 10-én, 20 óra 15 perc körül a rendőrök előállítottak egy férfit, akinek ruhájában szárított növényi törmeléket találtak. A férfit ezért a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Az Orosházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást és a lefoglalt kábítószergyanús anyagot szakértővel vizsgáltatja meg, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális