A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Három sérüléssel járó közúti közlekedési baleset Békésben

Baleset Békéscsabán, az Erzsébet hídon 2018.06.07.-én Fotó: police.hu

Békés megyében, 2018. június 7-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, az Erzsébet híd kerékpárútján, 7 óra 55 perckor elesett egy kerékpáros. A férfi a Gyár utca felől a Temető sor irányába tartott és lefelé ment a hídról, amikor elvesztette az egyensúlyát. A mentők kórházba vitték, az orvosi vizsgálat eredménye szerint súlyos, életveszélyes fejsérülést szenvedett.

Gyomaendrőd külterületén, 16 óra 40 perckor egy tehergépkocsi érintőlegesen ütközött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfival. A motoros férfi nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Orosházán, az Oláh István utcában, 22 óra 10 perckor személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális