A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Békésen és Békéscsabán, elfogás Kétegyházán

Békésen, a Rákóczi utca és a Csallóközi utca kereszteződésében, 2018. június 6-án, 6 óra körül egy kerékpáros személygépkocsival ütközött. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Botyánszki Pálné utca és a Munkás utca sarkán, 2018. június 6-án, 8 óra 30 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros. A férfinál felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett. A Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2018. június 6-án, Kétegyházán elfogtak egy férfit, aki ellen a német hatóság elfogatóparancsot adott ki.

A 33 éves kétegyházi férfit előállították és a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális