A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Balesetet Nagyszénáson és Vésztőn ittas járművezetés Kardosnál, lopás Orosházán

Nagyszénáson, a Hősök útján, 2018. június 4-én, 17 óra után néhány perccel elesett és súlyosan megsérült egy motorkerékpárral közlekedő férfi. Vésztőn, a Kossuth utcai kerékpárúton, 2018. június 4-én, 17 óra 45 perc körül összeütközött két kerékpáros, egyikük súlyos sérülést szenvedett. Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. június 4-én, 12 óra 30 perc körül, Kardos külterületén. Egy tehergépkocsi vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrjárőrök a kiskunfélegyházi férfit előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre, majd büntető feljelentést tettek ellene.

Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy orosházi férfi ellen, mert 2018. június 4-ére virradó éjjel Orosházán betört egy vadászboltba. Egy gáz-riasztó fegyvert vitt el, amit nem használt, hanem a közelben eldobott. A rendőrség a 28 éves férfit lopás vétség elkövetésével gyanúsítja, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális