A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Parkoló autóból lopott egy férfi Dévaványán, üveggel támadt a pultosra egy piás Békéscsabán

Parkoló autóból lopott egy férfi 2018. március 15-én, 23 óra 45 perc körül Dévaványán. A kocsi egy ház kapubejárójában állt, a tulajdonos az ajtókat becsukta, de nem zárta be. A 20 éves fiatalember az utastérből kivett egy pénztárcát, amiben a pénz mellett iratok is voltak. Emellett kulcsokat, egy bicskát és egy lámpát is elvitt az autóból. A tulajdonos a házban volt, de felfigyelt rá, hogy valaki kutat a kocsijában. Tetten érte a fiatalembert, aki ezután elmenekült, a rendőrök otthonából állították elő.

A Szarvasi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A nyomozást a rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya 2018. június 1-jén lezárta és az eljárás iratait továbbította a Szarvasi Járási Ügyészségre.

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert egy békéscsabai sörözőben szidalmazta és megütötte a felszolgálónőt. Üveggel ütötte meg a pultos nőt egy férfi 2018. február 6-án, az egyik békéscsabai sörözőben. Az ittas férfi kötekedett a vendégekkel, ezért a nő nem szolgálta ki és megkérte, hogy távozzon. Erre nem volt hajlandó, szidalmazni kezdte a nőt, majd egy sörösüveggel arcon ütötte. A pultos könnyű sérülést szenvedett, de az igazságügyi orvos szakértő véleménye szerint úgy érte az ütés, hogy akár az arccsontja is eltörhetett volna.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 48 éves békéscsabai férfit garázdaság vétség, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítja és vádemelést javasol ellene. A 2018. június 1-jén lezárt nyomozás iratait a rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális