A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Három közlekedési baleset, négy könnyű sérült

Békés megyében, 2018. június 2-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyomaendrődön, a Fő úton, 9 óra 20 perckor egy kisbusz hátulról nekiütközött egy előtte forgalmi ok miatt lassító tehergépkocsinak. A balesetben mindkét jármű vezetője megsérült, állapotuk nem súlyos. Újkígyóson, a Széchenyi utca és a Jókai utca kereszteződésében, 14 óra 30 perc körül összeütközött két kerékpáros, egyikük könnyebben megsérült. Gyulán, a Budapest körúton, 20 óra 45 perc körül egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi nekiütközött egy forgalmi ok miatt álló rendőrautónak.

A kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális