A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök egy 17 éves fiúnál, Békéscsabán

Békéscsabán, a Wlassics sétányon, 2018. május 31-én, 21 óra körül igazoltattak a rendőrök két fiút és egy lányt. Az egyik fiú hátizsákjában, egy műanyag dobozban 92 darab tablettát találtak, ami a gyanú szerint kábítószer. Emellett fehér por és szárított növény is volt nála. A 17 éves középiskolásnál, aki elmondása szerint két ismerősének is adott a tablettákból, a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A másik, 18 éves fiúnál szintén pozitív lett a teszt eredménye.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság mindkettőjük ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított és a 17 éves fiút bűnügyi őrizetbe vette. A tablettákat, a port, illetve a növényt a rendőrség lefoglalta és hatóanyag-tartalmukat igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Aktuális