A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Békéscsaba külterületén, őrizetbe vétel Sarkadon, garázdaság Füzesgyarmaton

Békéscsaba külterületén, a Dobozi út mellett lévő kerékpárúton 2018. május 31-én, 11 óra körül megsérült egy kerékpáros. A nő jobbra kormányozta a biciklijét, mert neki szemből érkezett egy férfi, aki nem a kerékpárút szélén ment. A nő el akarta kerülni, hogy összeütközzön a férfival, emiatt húzódott le, de eközben nekiment a kerékpárút mellett lévő korlátnak, elesett és könnyű sérülést szenvedett. A Sarkadi Rendőrkapitányság 2018. május 31-én őrizetbe vett egy 30 éves sarkadi férfit, aki a gyanú szerint a napokban egy sarkadi tanyáról lopott.

A tanyán álló tároló ajtajáról lefeszítette a lakatot és üvegeket, fémdolgokat vitt el. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. május 31-én előállítottak egy férfit, mert megjelent élettársa füzesgyarmati munkahelyén, és összeveszett a nővel. Kiabált vele, majd az egyik karjánál fogva rángatta, azt akarta elérni, hogy menjen vele. Amikor a nő főnöke el akarta küldeni, őt is meglökte. A rendőrség a férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális