A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Bosszúból maró folyadékot öntött az autóra egy férfi Mezőberényben

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert maró folyadékot öntött egy autóra Mezőberényben. Rongálással gyanúsít a rendőrség egy férfit, aki 2018. április 27-én maró folyadékot öntött egy személygépkocsira Mezőberényben, az Eötvös utcán. Az autót egy nő használja, aki a férfi felesége, de már nem élnek együtt. A 65 éves férfi a történtek előtt találkozott a feleségével. Tett egy megjegyzést és úgy látta, hogy a nő kinevette. Állítása szerint ezért öntötte le a kocsit, ami a nő élettársáé. A maró anyagot a csomagtér ajtajára csorgatta, így az ajtó alatt lévő lökhárítóra is került belőle.

A Békési Rendőrkapitányság Mezőberényi Rendőrőrse a férfi ellen büntetőeljárást indított és a történtek körülményeit tisztázó nyomozást 2018. május 30-án lezárta. Az eljárás iratait a rendőrség a mezőberényi férfi ellen vádemelési javaslattal továbbította a Békési Járási Ügyészségre, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális