A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Gyulán, és két körözött is horogra akadt Békésben

Gyulán, a Béke sugárúton, 2018. május 30-án, 7 óra 30 perc körül összeütközött egy motorkerékpárral közlekedő férfi és egy személygépkocsi. A férfit a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. május 30-án, 13 óra 30 perc körül, Békéscsabán elfogtak egy téglási férfit, aki ellen garázdaság vétség miatt a Békéscsabai Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A 47 éves Cs. István az ügye bírósági tárgyalásáig marad őrizetben. Gyulán, 2018. május 30-án, 11 óra 45 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy kiskunhalasi férfit.

A 41 éves P. János körözését ittas járművezetés miatt a Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelte el. A Gyulai Rendőrkapitányság értesítette a körözést elrendelő bírót, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális