A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Garázdaság, lopás és pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések

Az Orosházi Rendőrkapitányságon 2018. május 29-én gyanúsítottként hallgattak ki egy nőt, aki előző nap délelőtt egy orosházi büfében szidalmazta a felszolgálót. Megfogta a nyakát és a pultról egy poharat is felé dobott. A 33 éves orosházi nő ellen a rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Sarkadon, 2018. május 29-én elfogtak a rendőrök egy 16 éves fiatalembert, aki a gyanú szerint két nappal korábban berúgta egy sarkadi ház ajtaját. Átkutatta az épületet és bútorokat, illetve egyéb dolgokat vitt el onnan.

A sarkadi fiút, aki ellen hasonló bűncselekmények miatt már van folyamatban büntetőeljárás, a Sarkadi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette. 

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2018. május 29-én őrizetbe vett egy tótkomlósi férfit, aki ellen az Orosházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 19 éves K. László ellen lopás bűntett miatt folyik büntetőeljárás, de ügye bírósági tárgyalásán nem jelent meg, ezért a rendőrség a következő tárgyalásig őrizetben tartja. 

A Békési Rendőrkapitányság 2018. május 29-én őrizetbe vett egy békési férfit. A rendőrök a lakásán olyan kristályos anyagot és növényi törmeléket találtak, amelyek a gyanú szerint új pszichoaktív anyagnak minősülnek. A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi másoknak is adhatott el tiltott szert. A rendőrség a 48 éves férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítja és a tőle lefoglalt anyagokat igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális