A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Vonatról lépett le egy 15 éves fiú Békéscsabán, árokban kötött ki egy autó Szarvsnál, ittas sofőr Orosházán

Békéscsabán, a vasútállomáson, 2018. május 29-én, 7 óra 15 perc körül egy mozgó vonatról lelépett egy utas. A 15 éves fiú elesett és könnyebben megsérült. Szarvas külterületén, 2018. május 29-én, 8 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. A balesetben a jármű vezetője, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, könnyű sérülést szenvedett. Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2018. május 29-én, Orosházán.

Személygépkocsijával a Lorántffy utcában a Virág utca felől a Szentesi út irányába tartott, amikor leállították. Az alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett és további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális