A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Bucsán, a Déli soron, 2018. május 27-én, 16 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elsodort egy gyalogost. A balesetben a 11 éves lány könnyű sérülést szenvedett. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. május 27-én, a lakásán elfogtak egy sarkadi férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 24 éves M. Sándor ellen kifosztás bűntett miatt folyik büntetőeljárás, de ügye bírósági tárgyalásán nem jelent meg, ezért a rendőrség a következő tárgyalásig őrizetben tartja. Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2018. május 27-én, 14 óra előtt néhány perccel Szarvason, a Tessedik Sámuel utcában.

Egy személyautó vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök ezért bevonták a szarvasi férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális