A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Értetlen ittas járművezetők buktak meg Gyomaendrődön, Orosházán és Szabadkígyóson

Gyomaendrődön, a Rákóczi Ferenc útról, 2018. május 26-án, 12 óra előtt néhány perccel előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság 2018. augusztus 25-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 36 éves miskolci férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2018. május 26-án, 19 óra 45 perc körül Orosházán, az Október 6. utcában. Egy személyautó vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját.

Ezután, 21 óra 15 perc körül Szabadkígyóson, a Kastély utcából állítottak elő a körzeti megbízottak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit. Nála is pozitív értéket mutatott az alkoholszonda, ezért a férfit mintavételre és orvosi vizsgálatra vitték. A rendőrök mindkét járművezető ellen büntető feljelentést tettek. Szabálysértési eljárás is indult ellenük, mert az autó vezetője nem tartotta magánál a jogosítványát és a kocsi forgalmi engedélyét, a másik férfi pedig úgy motorozott, hogy nem viselt bukósisakot, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális