A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Határsértőt fogtak el a rendőrök Körösnagyharsánynál

A magát moldáv állampolgárnak valló férfit Körösnagyharsány külterületén tartóztatták fel. A Biharugra Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2018. május 24-én, 22 óra 30 perc körül, Körösnagyharsány külterületén igazoltattak egy külföldit. A magát moldáv állampolgárnak valló férfi Romániából, a zöldhatáron át érkezett Magyarországra. A rendőrök előállítják Biharugrára, a határrendészeti kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatása, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Frissítés:

Átadták a román hatóság képviselőinek a Magyarországra illegálisan érkezett moldáv állampolgárt.

A Biharugra Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2018. május 24-én, 22 óra 30 perc körül Körösnagyharsány külterületén. Az 52 éves moldáv férfi a zöldhatáron át, illegálisan érkezett Romániából Magyarországra. A rendőrök meghallgatták, majd 2018. május 25-én, 11 órakor átadták a román hatóság képviselőinek.

Aktuális