A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Ittasan vezettek, büntetőeljárás indul ellenük

Tótkomlóson és Gyomaendrődön intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök

Békés megyében 2018. május 24-én két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Tótkomlóson, a Bem utcában, 18 óra után néhány perccel, egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a férfi vezetői engedélyét elvették és büntető feljelentést tettek ellene.

Ezután, Gyomaendrődön, a Hősök útjáról, 21 óra 45 perc körül állítottak elő a rendőrjárőrök egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért büntető feljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indul ellene, mert nem viselt bukósisakot, nem volt jogosítványa, a járműnek pedig nem volt érvényes felelősség biztosítása, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális