A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békéscsabán, Gyulán, Battonyán és Sarkadon

Békés megyében 2018. május 23-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Felső Körös soron, 10 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy kerékpáros férfinak. Összeütköztek, a férfi elesett és könnyű sérülést szenvedett. Gyulán, a Dr. Adler Ignác utca és a Bartók Béla utca kereszteződésében, 12 óra 15 perc körül szintén elsőbbségadás elmulasztása miatt ütközött össze egy személyautó és egy kerékpáros nő.

A balesetben a nő könnyebben megsérült. Öt órával később Battonyán, a József Attila utcában egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi elütött egy macskát és elesett. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. Ezután Sarkadon, a Gólya utcában, 17 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi elsodort egy gyermeket. A kislány elesett, sérülése nem súlyos, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális