A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Vonattal ütközött egy autó Szeghalmon, egy ember meghalt

Felborult terepjáró a Békés megyei Szeghalmon, ahol a gépjármű összeütközött egy személyvonattal 2018. május 24-én. A vonaton senki nem sérült meg. MTI Fotó: Donka Ferenc

Szeghalom belterületén személyautó vonattal ütközött. A balesetben az autó egyik utasa a helyszínen életét vesztette. Szeghalmon, az Arany János utcai vasúti átjáróban 2018. május 24-én, 8 óra 15 perckor személyvonattal ütközött egy személygépkocsi. A balesetben az autó egyik utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A jármű vezetője és másik utasa nem sérült meg. A helyszínelés idejére az átjárót lezárták, a forgalmat a közeli vasúti átjáróra terelik, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális