A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Közokirat-hamisítás Battonyán, rendszámcsaló Békéscsabán

Közokirat-hamisítással gyanúsítható román állampolgárt fogtak el a rendőrök 2018. május 22-én, 11 óra 45 perc körül a battonyai közúti határátkelőhelyen. A férfi egy kisteherautóval kilépésre jelentkezett. A jármű forgalmi engedélyében a műszaki érvényességet igazoló matrica hamis volt. A rendőrök a 47 éves I. Vasile-t előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A Békési Rendőrkapitányság 2018. május 22-én büntetőeljárást indított egy békéscsabai férfi ellen.

A 46 éves férfi a gyanú szerint Békésen, a Mátra utcában lelopta egy parkoló autó első rendszámtábláját. A jelzést rátette a saját, külföldről behozott, ugyanolyan márkájú és típusú autójára, aminek nincs rendszáma, mert még nem helyeztette forgalomba. A rendőrjárőrök a férfit Békéscsabán, a Tompa utcán igazoltatták, majd előállították. A Békési Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítja.

police.hu

Aktuális