A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Elfogás, őrizetbe vételek és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések

A Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2018. május 21-én, 19 óra 45 perc körül elfogtak egy siófoki nőt, aki ellen a Nagykátai Járásbíróság garázdaság miatt adott ki elfogatóparancsot. A 22 éves K. Esztert a rendőrjárőrök előállították a kirendeltségre, majd a Sarkadi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette. Bucsa külterületéről, 2018. május 21-én előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Debreceni Rendőrkapitányság 2018. november 23-áig eltiltotta a járművezetéstől.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 38 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2018. május 21-én szabálysértési őrizetbe vett egy dévaványai férfit, akinél a rendőrök 14 darab halat találtak. A pontyok és kárászok eredetét nem tudta igazolni, horgászengedélye nincs. A férfit a rendőrség munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. május 21-én, Szeghalmon és Békéscsabán. Mindkét városban egy-egy személygépkocsi-vezetőt állítottak elő, mert az alkoholszonda ittasságot jelzett náluk. A férfiak vezetői engedélyét bevonták és büntető feljelentést tettek ellenük, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális