A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Fórumok a bűnmegelőzésről

Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a rendőrség munkatársai. A „Házhoz megyünk” program keretében bűnmegelőzési fórumokra várja a rendőrség az érdeklődőket Békés megyében, három településen. Főként vagyonvédelemmel kapcsolatos előadás lesz 2018. május 22-én, 10 órától a medgyesbodzási polgármesteri hivatal nagytermében. A rendezvényen Medgyesbodzás és Pusztaottlaka önkormányzatának és civil szervezeteinek képviselői is részt vesznek.

Ezt követően, 2018. május 23-án, 10 órától Mezőhegyesen, az önkormányzat szociális intézményeinek épületében tart lakossági fórumot a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési főelőadója és a település körzeti megbízottja. Ugyanezen a napon, Végegyházán is hasonló programra várják az érdeklődőket a polgármesteri hivatal nagytermében, ahol 13 órakor kezdődik majd a fórum. Az előadásokon, tanácsadásokon a rendőrök vagyonvédelemmel kapcsolatos hasznos információkat osztanak meg az érdeklődőkkel. Szó lesz többek között a lakásbetörések, kerékpárlopások, illetve az idős emberek sérelmére elkövetett lopások, valamint az úgynevezett trükkös csalások megelőzési lehetőségeiről is.

Aktuális