A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Gyulán, a Szent István utcában, egy személyautó áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival. Fotó: police.hu

Gyulán közlekedési balesetnél helyszíneltek, Tótkomlóson lopás miatt intézkedtek, Csorváson pedig egy eltűnt lányt találtak meg a rendőrök.

Gyulán, a Szent István utcában, 2018. május 20-án, 14 óra 30 perc körül egy személyautó áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival. A balesetben az előbbi autó vezetője, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy bódult állapotban volt, könnyebben megsérült. 

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. május 20-án, 13 óra 45 perckor elfogtak egy tótkomlósi férfit. A 37 éves L. Pál a gyanú szerint Kardoskúton, egy italozó elől ellopott egy kerékpárt. A férfi korábban is követett már el vagyon elleni bűncselekményeket, ezért a rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette. 

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. május 20-án, 22 óra 30 perckor, Csorváson megtaláltak egy 14 éves lányt, akit eltűnés miatt köröztek. A lányt a rendőrök biztonságba helyezték, átadták az édesapjának, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális