A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Rablás Gyulán, lopás Körösladányban, Mezőhegyesen pedig megtaláltak egy eltűnt lányt

Gyulán, a Göndöcs-kertben, 2018. május 19-én, 17 óra 30 perc körül egy fiatalember megszólított két 14 éves és egy 15 éves fiút. Azzal fenyegetőzött, hogy megveri őket, ha nem adnak neki pénzt. A fiúk odaadták azt a néhány száz forintot, ami náluk volt, ezután a fenyegetőző elment. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a történtekről érkezett bejelentés után rövid idő alatt azonosították és előállították a rablás gyanúsítottját. A 16 éves fiút a rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2018. május 19-én szabálysértési őrizetbe vett két férfit, akik Körösladányban, a Folyás-éren engedély nélkül horgásztak. A férfiakat a rendőrség munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. május 19-én, 23 óra 30 perc körül Mezőhegyesen megtaláltak egy 17 éves fiatalt, akit a Kisteleki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett. A rendőrök a lányt biztonságba helyezték, egy lakásotthonba vitték, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális