A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Szabadidejét töltő, Békés megyei rendőr mentett ki egy nőt a Tisza-holtág vizéből

Kimentett a vízből és újraélesztett egy nőt egy rendőr 2018. május 18-án, 19 óra körül Csongrád megyében. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Alosztályának próbaidős rendőr őrmestere szabadidejében Szeged-Szentmihály városrészében, a Fehérpart-Szilvás Tisza-holtágon horgászott, amikor egy férfi szólt neki, hogy egy nő a vízben van. A rendőr beleugrott a vízbe, de először nem látta a nőt, csak próbált arrafelé úszni, ahol a férfi látta.

Amikor megtalálta és elérte, már arccal lefelé, mozdulatlanul feküdt a vízen. Partra húzta, közben kérte a férfit, hogy hívjon mentőt az eszméletlen nőhöz. A parton megkezdte az újraélesztését, majd az időközben a holtághoz érkező szegedi rendőrök is csatlakoztak hozzá, segítettek az elsősegélynyújtásban. A nőt a mentők kórházba vitték, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális