A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Vádemelés a Gyulán autóval "biliárdozó" részeg férfi ellen

Két parkoló autónak ment neki kocsijával egy férfi 2018. március 2-án, 18 óra 45 perc körül Gyulán, a Budrió lakótelepen. Egy jobbra ívelő kanyarban a jeges úton megcsúszott, majd az útpadkáról visszacsapódott és nekiütközött a két álló kocsinak. A férfi ezután megállás nélkül elhajtott a helyszínről. A balesetnek ketten is szemtanúi voltak, akik felírták az autó rendszámát, majd utánamentek. Mikor a férfi megállt, kérték tőle, hogy a nevét, illetve a telefonszámát írja le egy papírra és hagyja a sérült autók szélvédőjén. Ekkor M. László egy kitalált nevet és telefonszámot adott meg, majd hazament.

Az egyik összetört kocsi tulajdonosa, miután a cetlire írt telefonszámon nem érte el a baleset okozóját, értesítette a rendőrséget. A rendőrök a felírt rendszám alapján, rövid időn belül megtalálták a férfit, akinél a szonda ittasságot jelzett. A rendőrség a 48 éves M. Lászlót járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésével gyanúsítja és vádemelést javasol ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a baleset után elrendelt nyomozást 2018. május 15-én lezárta és a büntetőeljárás iratait továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális