A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Mezőkovácsházán és Békésszentandráson, rongálás Kevermesen

Mezőkovácsházán, az Árpád utcában, 2018. május 16-án, 11 óra 30 perc körül összeütközött egy tolató tehergépkocsi és egy szintén tolató személygépkocsi. A balesetben a személygépkocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett. A 44-es számú főúton, Békésszentandrás külterületén, 13 óra 15 perc körül három személygépkocsi ütközött össze. A háromból két autó vezetője könnyebben megsérült, egy utast pedig súlyos sérüléssel vittek kórházba a mentők.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2018. május 16-án, rongálással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Engedély nélkül ment be volt élettársa házának udvarára, majd az épületbe is be akart jutni. A nő nem engedte be, ezért az 53 éves férfi az ablakokról letépte a redőnyöket. A rendőrkapitányság munkatársai a férfit három napon belül bíróság elé állíthatják.

Aktuális