A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Piás autótolvajt fogtak Eleken, egy másik piás meg italt akart lopni Békéscsabán

Gyulán, egy telephelyről 2018. május 13-án, 9 óra 30 perc és 16 óra 30 perc között egy ott dolgozó férfi engedély nélkül elvitt egy autót. A rendőrök Eleken, a Lőkösházi úton, egy parkolóban igazoltatták. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A Gyulai Rendőrkapitányság a 37 éves pátrohai férfi ellen jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség miatt indított büntetőeljárást. Emellett a rendőrök szabálysértési feljelentést is tettek ellene, mert nincs vezetői engedélye. 

Lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. május 13-án, 17 óra 15 perc körül, Békéscsabán, egy sörözőben. Egy férfi bement a vendéglátóhely raktárába, kihozott egy üveg szeszesitalt és elrejtette a ruhája alá. El akarta vinni, de az üveget még a sörözőben elejtette, összetörte. A 25 éves békéscsabai B. Zoltán már korábban máshonnan is lopott, a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség miatt büntetőeljárást indított ellene, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális