A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Gyulán, Dévaványán és Békéscsabán

Békés megyében 2018. május 13-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, a Széchenyi utca és a Malomsor utca kereszteződésében, 5 óra 30 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról, majd egy fának és egy háznak ütközött. A jármű vezetője, aki könnyű sérülést szenvedett, kiszállt a kocsiból és gyalog hazament. A rendőrjárőrök nem sokkal később a lakásán igazoltatták. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért előállították mintavételre és orvosi vizsgálatra.

A rendőrök büntető feljelentést tettek ellene és bevonták a jogosítványát.

Dévaványán, a Hősök terén, 9 óra 15 perc körül egy személygépkocsinak hátulról nekiütközött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi, aki elesett és súlyosan megsérült.

Gyulán, a Zrínyi téren, 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpárost. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békéscsabán, az Andrássy úton, 15 óra körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális