A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Dévaványán és Szeghalmon balesetnél helyszíneltek, Gyomaendrődön és Békéscsabán piás sofőrök buktak le

Békés megyében 2018. május 9-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Dévaványán, a Szeghalmi utca és a Bocskai utca kereszteződésében 18 óra 15 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi nem adott elsőbbséget és összeütközött a neki balról érkező motorkerékpárral.

A balesetben a motor vezetője könnyű sérülést szenvedett. Néhány perccel később, Szeghalmon, a Dapsi Gizella utca és a Simon Ferenc utca kereszteződésében egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi szintén nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy személygépkocsinak. A mentők a férfit súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. május 9-én, 21 óra 15 perc körül Gyomaendrődön, a Pásztor János utcában. Egy személyautó vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A férfit előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrjárőrök a férfi ellen büntető feljelentést tettek és a jogosítványát bevonták. 

Békéscsabán, a Bánát utcában 2018. május 10-én, 0 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy oszlopnak. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A férfit ezért a rendőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A büntető feljelentés mellett szabálysértés miatt is feljelentést tettek ellene, mert nem rendelkezik vezetői engedéllyel, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális