A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Agyamputált rongált Eleken, füvesek buktak Kaszaperen, lopás Orosházán

A Gyulai Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és rongálás vétség miatt büntetőeljárást indított egy eleki férfi ellen. A 23 éves fiatalember 2018. május 6-án egy eleki kft. telephelyén több munkagépet összetört. Az egyiknek egy betondarabbal kitörte az ajtóüvegét. Egy másik gépet pedig a benne hagyott indítókulccsal elindított és nekiment vele a telephely kerítésének, valamint egy fémládának. A ládán műanyag kannák voltak, közülük több összetört.

A férfi egy harmadik munkagéppel is elindult, de abban nem tett kárt. A rendőrök 2018. május 7-én előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Öt tő kábítószergyanús növényt találtak két műanyag vödörben a rendőrök 2018. május 7-én, Kaszaperen, egy ház melléképületében. A házban lakó 31 éves férfit és 22 éves nőt a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. Mindketten elismerték, hogy korábban fogyasztottak kábítószert, ezt az elvégzett gyorsteszt eredménye is megerősítette. A rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellenük és a növények hatóanyag tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Lopás gyanúja miatt állítottak elő egy férfit a rendőrök 2018. május 7-én, Orosházán. Az 59 éves orosházi férfi hetekkel korábban egy lakatlan tanya ajtajáról lefeszítette a lakatot, majd az épületet átkutatta. Egy kézikocsit és több lécet, deszkát vitt el onnan. Az Orosházi Rendőrkapitányság a férfi ellen lopás vétség miatt büntetőeljárást indított. A lopott dolgokat a nyomozók lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális