A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Négy baleset Békés megyében, két könnyű és két súlyos sérült

Békés megyében 2018. április 27-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Mezőkovácsházán, az Árpád utcában, 7 óra 30 perc körül összeütközött három személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa könnyű sérülést szenvedett. Három órával később Békéscsabán, a Szarvasi úton, a járdán egy kerékpáros nekihajtott egy gyalogosnak. A nő, aki éppen egy üzletből lépett ki elesett és súlyosan megsérült.

Almáskamarás külterületén, 12 óra 45 perc körül fékezett és elesett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Gyomaendrőd külterületén, 18 óra körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik autónak. A balesetben az utóbbi jármű egyik utasa könnyebben megsérült, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Képgaléria - Fotó: police.hu

Aktuális