A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Kardosnál a 44-es számú főúton

A 44-es számú főúton, Kardosnál két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. A jelenlegi információk szerint személyi sérülés nem történt, a helyszínelés miatt a főutat a rendőrség lezárta. Békés megyében, a 44-es számú főúton, Kardosnál 2018. április 20-án, 11 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint személyi sérülés nem történt. A rendőrség a helyszínelés miatt a főút érintett szakaszát 12 óra 10 perckor teljes szélességében lezárta.

A forgalmat Szarvason és Kondoroson Gyomaendrőd felé terelik. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

14:20 Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást

Békés megyében, a 44-es számú főúton, Kardos határában. Félpályán megindult a forgalom Békés megyében, a 44-es számú főúton, Kardos határában. A helyszínelés még tart, a forgalom 13 óra 10 perctől egy sávon, rendőri irányítás mellett halad. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a helyszínt óvatosan közelítsék meg, figyelmesen közlekedjenek!

Aktuális