A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Békéscsaba a jövőben, a Csaba Parkban, a Széchenyi-ligetben és a Tolnai utcai közparkban is futópályákat hoz létre

Sportosan indult a hétfő reggel, ugyanis az 5. Megyefutás rajtján vettem részt és biztosítottam támogatásról Békéscsaba futó nagykövetét Tóth Lászlót, aki idén 634 km teljesítésére vállalkozott. A rendezvény célja a futás és az egészséges életmód népszerűsítése mellett, hogy erősítse a megyei lokálpatriótizmust és összekösse a megye településeit, hiszen idén 60 településen keresztül kocog a mezőny. 

Békéscsaba városa nemcsak ezt a kezdeményezést támogatta, hanem a jövőben a Csaba Parkban, a Széchenyi-ligetben és a Tolnai utcai közparkban is futópályákat hozunk létre. A start után a futónagykövet és kísérete elindult Szabadkígyós irányába, hogy április 28-án Doboz felől érkezzen vissza a megyeszékhelyre, írja közösségi oldalán Szarvas Péter Békéscsaba polgármestere.

Aktuális