A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Balesetek és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések

Magyarbánhegyes külterületén, 2018. április 15-én, 17 óra 45 perc körül elesett és könnyebben megsérült egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi. Mezőberényben, a Kossuth téren, egy gyalogos-átkelőhelyen, 2018. április 15-én, 20 óra előtt néhány perccel személygépkocsi gyalogost ütött el, a mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Sarkadon, a Nárcisz utcában, 2018. április 15-én, 21 óra körül kerítésnek ütközött egy mezőgazdasági vontató, személyi sérülés nem történt.

A jármű vezetője a baleset után elhajtott a helyszínről, a rendőrök a Petőfi utcában igazoltatták. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért a férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre előállították, majd büntető feljelentést tettek ellene.

Szintén ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. április 15-én, 13 óra 30 perc körül Gyulán, a Farkas Mihály utcában. Egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinál a helyszíni légalkoholmérés eredménye pozitív lett. A rendőrök őt is előállították, majd az orvosi vizsgálatot követően elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális