A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Nem értette meg a fafejű, hogy el van tiltva a vezetéstől!

Békés megyében, 2018. április 12-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Mezőberényben, a Mónus Illés utcából, 2018. április 12-én, 21 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Tehergépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békési Járásbíróság 2018. december 30-áig eltiltotta a járművezetéstől. A Békési Rendőrkapitányság a 44 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Emellett az igazoltatásakor a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt büntető feljelentést is tettek ellene, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális