A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Nagysikerű lakossági fórumot tartott a Jobbik Magyarbánhegyesen

Péntek este jelentős érdeklődés mellett került megrendezésre Magyarbánhegyesen a helyi művelődési házban Dr. Szabó Ervin lakossági fóruma. Az eseményt Vajda Norbert a Jobbik helyi elnöke (Végegyháza polgármestere) nyitotta meg. Majd Dr. Szabó Ervin egy interaktív fórum keretében vázolta fel terveit és válaszolt a lakossági kérdésekre. Mint kiderült az embereket továbbra is egy kérdés foglalkoztatja leginkább, hogy létrejöhet-e az a fajta összefogás, amely április 8-án elhozza majd számunkra a remélt változást.

Képgaléria - Fotó: László Attila

Ehhez kapcsolódva Dr. Szabó Ervin elmondta, hogy mára egyértelművé vált mindenki számára, hogy ki az egyedüli kihívója Simonka Györgynek. 

Az emberek változást akarnak és tisztában vannak vele, hogy egyedül az ő személye jelent erre megfelelő alternatívát. Ezt a tényt erősítette meg a lakossági kérdéseket követően Sódarné Varga Gyöngyi Magyarbánhegyes polgármestere is.

Aki felszólalásában kiemelte, hogy április nyolcadikát követően csakis a településeinkért érzett felelősséggel és társadalmi összefogással tudjuk majd az eddigieknél lényegesen jobb irányba vinni térségünket.

Aktuális