A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Orosházán ittas járművezetés gyanúja, Békéscsabán garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2018. február 10-én, 21 óra 30 perc körül Orosházán, a Szabó Dezső utcából. Személygépkocsit vezetett és a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, majd további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. február 10-én, 23 óra körül elfogtak egy férfit, aki Békéscsabán, a Hold utcában hangoskodott, fenyegetőzött és letörte egy ott parkoló autó tükrét. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt büntetőeljárás indult ellene, informálta portálunkat, Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális