A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Elfogás Békéscsabán és Lőkösházán, körözés alapján történt intézkedés Orosházán

Békés megyében 2018. február 9-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. február 9-én, 11 óra körül, Békéscsabán elfogtak egy férfit, akinek a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendelte el a körözését kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt. A 30 éves békéscsabai férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. február 9-én, 14 óra körül megtaláltak egy fiút, akit a Szarvasi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett. A 17 éves fiatalt a rendőrök biztonságba helyezték, egy gyermekvédelmi intézménybe vitték és értesítették a nevelőjét.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen 2018. február 9-én, 22 óra 40 perckor kilépésre jelentkezett egy román állampolgár. Az ellenőrzését végző rendőrök megállapították, hogy a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene, mert nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A 49 éves férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték, informálta portálunkat, Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális