A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Négy baleset, öt sérült

Békés megyében 2018. február 8-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyomaendrődön, a Bocskai István utca és a 46-os számú főútvonal kereszteződésében, 11 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője és utasa könnyebben megsérült. Ugyanebben az időben, Vésztő külterületén árokba hajtott egy utánfutós személygépkocsi. Az autó vezetője megsérült, állapota nem súlyos. Békéscsabán, a Temető soron, 14 óra körül egy autóbusz vezetőjének forgalmi okból hirtelen fékeznie kellett.

A buszon ekkor elesett két utas, egyikük könnyebben megsérült. Sarkadon, a Kossuth utca és a Templom tér kereszteződésében, 21 óra után néhány perccel egy személygépkocsi letért az útról és fának ütközött. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett, informálta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális