A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Teljes útlezárás Békés megyében, a 44-es számú főúton

Kardoson áramvezeték lóg az útra, a hiba elhárításáig a főút érintett szakaszát a rendőrség lezárta. Teljes útlezárás van 2018. február 8-án, 18 óra 35 perctől a 44-es számú főút Békés megyei szakaszán, Kardoson. A Csabai úton áramvezeték lóg az útra, a korlátozás a hiba és a balesetveszély elhárításáig lesz érvényben. A forgalmat Szarvasnál és Kondorosnál is Gyomaendrőd felé terelik, informálta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Frissítés: 20:26

Feloldotta a rendőrség az útlezárást Kardoson.

A hibát az áramszolgáltató munkatársai elhárították, az útlezárást a rendőrség 2018. február 8-án, 20 óra 5 perckor feloldotta. A forgalom a főút mindkét sávján zavartalan. , informálta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális