A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Választások után, új időszámítás kezdődik Dél-Békés életében!

Az igazán komoly feladatok, majd április 8-a után várnak ránk.

Ezzel a gondolattal vette kezdetét a Jobbik Magyarországért Mozgalom zártkörű megbeszélése, amelyen a Jobbik Békés megye 4. számú választókerületének tagjai és szimpatizánsai vettek részt tegnap este Orosházán, a Pártok Házában. A zsúfolásig megtelt teremben Dr. Szabó Ervin a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje és László Attila a Jobbik választókerület szervezője vázolta fel a jelenlévők számára a kampányidőszakban és azt követően rájuk váró feladatokat.

Képgaléria

Dr. Szabó Ervin többek közt kihangsúlyozta, hogy a pártnál mostanra lezárult a néppártosodási folyamat, amelyet a tagság fegyelmezettségének és széleskörű politikai rálátásának köszönhetően gyakorlatilag zökkenőmentesen valósítottak meg. Ennek következtében pedig az áprilisi választásokra már az egyetlen magyarországi centrális pártként és a Fidesszel szembeni egyetlen esélyes és hiteles kihívóként állnak szemben. A Jobbik egy nemzeti néppárttá alakult át, amely nem csak a saját szimpatizánsainak, hanem a teljes magyarságnak nyújt alternatívát. A nemzetet egységessé kell tenni és erre egyedül jelenleg a Jobbik képes Magyarországon. Minden magyar ember pártja leszünk! Mi nem az alapján ítéljük meg az embereket, hogy ők Fidesz, vagy éppen MSZP szavazók voltak valamikor, emelte ki felszólalásában László Attila.

Április 8-a után egy új időszámítás kezdődik Magyarország életében! Egy új közéletet és mindenki számára élhető, biztonságos, korrupciómentes országot fogunk együtt kialakítani. Ezzel az alapgondolattal zárta végül az eseményt Dr. Szabó Ervin országgyűlési képviselőjelölt.

Aktuális