A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Hallgatnak az orosházi fideszesek a titokban betelepített migránsok ügyében

Semmi reagálást nem tett eddig Simonka György, Dr Szabó Ervin orosházi városi képviselő nyílt levelére,

miszerint kétszer annyi migránst telepített be az országba a fidesz titokban az emberek háta mögött, mint az a kvótában elő van írva.

A képviselő az alábbiakat írta közösségi oldalán: 

Az Ön kormánya becsapta még a saját választóit is és titokban közel kétszer annyi migránst telepített Magyarországra, mint amit kvóta szerint - mely ellen tízmilliárdokkal ál-kampányoltak - kellett volna. Az általam Önhöz intézett kérdésekre - miszerint adjon tájékoztatást, pontosan hol-, mennyi és milyen országból származó migráns került elhelyezésre választókerületünkben, illetve mit tesz Ön személyesen azért, hogy a betelepítés ne történhessen meg -valószínűleg gyávaságból nem válaszol. Önben annyi tisztesség sem volt, hogy bocsánatot kérjen legalább a saját választóitól a három év folyamatos kormányzati hazudozásaiért a migráció ügyében, azért mert az egész országot folyamatosan átverték. Tisztelt Simonka úr, Ön hiába hallgat, a Jobbik közérdekű adatigényléssel fordult Dávid Zoltán polgármesterhez, a jegyző útján. A Jobbik arra vár kötelező adatszolgáltatás mellett választ, hogy a Dávid által vezetett polgármesteri hivatal nyilvántartásában, Orosháza közigazgatási területén vannak-e állandó lakhellyel rendelkező menekült, oltalmazott vagy menedékes státuszú emberek, s amennyiben vannak, akkor hány ilyen személy van. Természetesen az érdemi válaszról azonnal tájékoztatással fogok élni. 

Dr. Szabó Ervin Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje

Aktuális