A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Békéscsabán, őrizetbe vétel Orosházán és Szeghalmon

A békéscsabai vasútállomáson 2018. január 20-án, 12 óra 50 perckor egy nő úgy próbált meg leszállni egy személyvonatról, hogy a vonat közben tolatott. A nő elvesztette az egyensúlyát, elesett és könnyebben megsérült. Az Orosházi Rendőrkapitányság 2018. január 20-án őrizetbe vett egy pusztaföldvári férfit. Az 53 éves férfinak az Orosházi Járásbíróság rendelte el az ellene testi sértés miatt folyamatban lévő büntetőeljárás során kitűzött bírósági tárgyalásig tartó őrizetét. Vésztőről, a Vasút utcából 2018. január 20-án előállítottak a rendőrök egy férfit.

Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a bíróság 2019. január 28-áig eltiltotta a járművezetéstől. Emellett az igazoltatásakor az alkoholszonda ittasságot jelzett és az előállítása után végzett mérések eredménye is pozitív lett.

A férfit a Szeghalmi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Az ittas járművezetés gyanúja miatt pedig büntetőeljárás is indult ellene, informálta portálunkat, Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális