A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Ilyen az igazi tenni akarás, avagy egy napon nem lehet említeni Dr Szabó Ervint, Simonka Györgyel

Egy lakossági jelzésre a mai nap délelőtt, László Attila MÖM vezetővel, majd később egy itt élő lakó segítségével kiegészülve, bezsákoltuk és elszállítottuk a Hajnal utca 4. szám előtti szelektív hulladék lerakók mellé elhelyezett gallyakat, faleveleket. Ezt követően a Dózsa György utca mögötti garázs soron a szinte már dombnyi nagyságú és jól láthatóan több hónapja ott halmozódó növényi hulladékot is. Ezen akciónkkal az itt élők lakókörnyezetét szerettük volna szebbé tenni, mert jól tudjuk azt, hogy ők hiába kérnek és várnak segítséget a városvezetéstől, illetve a városüzem vezetőjétől.

Ezen áldatlan állapotról a jelzés és ennek megszüntetésére irányuló kérés nem csak hozzám, hanem a városüzem vezetőjéhez is eljutott, aki közömbösen hallgat, írja portálunkhoz elküldött beszámolójában, Dr Szabó Ervin Dél-Békés Országgyűlési képviselő-jelöltje.

Továbbá kiemelte, hogy elfogadhatatlannak tartja ezen cinizmust és jogosnak a lakók jelzését, hisz ők a városüzem engedélyével helyezték el a növényi törmelékeket hosszú hónapokon át. Azonban ahelyett, hogy azt elszállítaná a cég, inkább egy tiltó táblát helyeznek a növény kupac mellé.

Képgaléria

Attila barátommal teli pakoltuk a MÖM kisbuszt és a hulladékokat elszállítottuk a helyi komposztáló telepre, ahol leraktuk azt. Úgy gondolom, hogy a városvezetés és a városüzem vezetője van a lakókért, hiszen az itt élők tartják el őket és biztosítják a cég működését. Ezért kérésüket meg kell hallani és nem félrevezetni, cinikusan lekezelni őket egy tiltó táblával! Ezúton is megköszönöm a Hajnal utcai alkalmi segítőnk közreműködését, illetve tájékoztatom az orosházi lakosokat, hogy még előreláthatólag november végéig tart nyitva a komposztáló telep, ahol ingyenesen elhelyezhető a növényi hulladék. Tegyünk együtt, lakókörnyezetünkért Orosházáért, 

– zárta beszámolóját Dr. Szabó Ervin

Aktuális