A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Lakossági fórumot tartott Dr Szabó Ervin Almáskamaráson

Ismerje meg programunkat! Dr. Szabó Ervin országgyűlési képviselőjelölt megkezdte a választási kampánykörútját. Az első állomás egy kistelepülés Almáskamarás volt. Dr Szabó Ervin azért látogatott el a kis településre, hogy tájékoztassa a lakosságot a Jobbik európai polgári kezdeményezésről, a bérunióról. Dr Szabó Ervin kiemelte, hogy március 13-án megalakult egy polgári bizottság, melynek keretében a Jobbik nyolc másik közép-kelet európai országgal összefogva elindította az egyenlő munkáért egyenlő bért kezdeményezést.

Az országgyűlési képviselő-jelölt elmondta, hogy teljesen azonosulni tud azzal a problémával, hogy mennyire nehéz a Dél-Békési régióban megélni, és boldogulni. Sajnos Dél-békés hatványozottan hátrányos helyzetben van a nyugati megyékhez képest, és mint a régióra jellemző a mezőgazdaságból élők, még az átlagosnál is nagyobb bizonytalansággal kell szembenézniük.

Képgaléria - Fotó: Erdős Csaba


Aktuális