A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Békés megye 4. számú választókörzetében villámgyorsan összegyűjtötték az ajánlásokat

Az ajánlóívek gyűjtésének első napján összegyűltek az induláshoz szükséges ajánlások - áll a Békés megyei Jobbik közleményében. Mint ismert, egyéni képviselőjelölt az lehet, aki legalább 500, az ajánló személyi számával és aláírásával ellátott ajánlószelvényt tudott összegyűjteni. Egy választópolgár érvényesen a lakóhelye szerinti választókerületben több jelöltet is támogathat.

Három albánt fogtak el a mezőhegyesi vasútállomáson

A vasútállomásról három albán férfit állítottak elő Battonyára, a határrendészeti kirendeltségre. Mezőhegyesen, a vasútállomáson 2018. február 19-én, 10 óra 15 perc körül igazoltattak a rendőrök három albán állampolgárt. A férfiak nem tudták igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, ezért a rendőrök előállították őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Piások ellen intézkedtek a rendőrök Orosházán és Békéscsabán

Békés megyében 2018. február 17-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosházán, az Irányi Dániel utcában 2018. február 17-én, 12 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrök ezért előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A férfi ellen büntető feljelentést tettek és a jogosítványát elvették.

Nem csak szövegelnek a szegénységről, hanem próbálnak segíteni!

Újra szembesültek a szomorú, de valós tényekkel, hogy Dél-Békésben katasztrofális a mély szegénységben élők száma, közölte portálunkkal Dr Szabó Ervin Jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt, és László Attila a Magyar Önvédelmi Mozgalom elnöke. Pénteken délelőtt Mezőkovácsházán és Battonyán jártak, mint ahogyan azt már évek óta teszik. Kisgyermekes családokat látogattak meg, ahova élelmiszert és tüzelőanyagot vittek.

Békésen körözés alapján, Tótkomlóson ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2018. február 16-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2018. február 16-án, 13 óra körül Békésen megtaláltak egy 17 éves fiút, aki engedély nélkül volt távol abból a gyermekvédelmi intézményből, ahol él. A rendőrök visszavitték az otthonba és átadták a nevelőjének.

Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Gyulán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Szemere utca kereszteződésében 2018. február 15-én, 7 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa könnyű sérülést szenvedett. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. február 15-én, 9 óra 30 perc körül elfogtak egy gyulai férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot.

Elfogták az autólopásért körözött N. Sándort Kétegyházán

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. február 14-én, 10 óra 30 perc körül elfogtak egy kétegyházi férfit, aki ellen jármű önkényes elvétele bűntett miatt a Battonyai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 25 éves N. Sándort előállították a rendőrkapitányságra és értesítették a körözését elrendelő bírót, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ismét elutasította az orosházi Dávid Zoltán polgármester, a bérlakáshelyzet javítására tett javaslatot

Dávid ismét elutasította az önkormányzati szociális bérlakáshelyzet javítására tett javaslatomat, mit sem törődve a rászoruló orosháziak, sokszor nyomorúságos, de minimum reményvesztett élethelyzetével, közölte portálunkkal Dr Szabó Ervin orosházi képviselő Azon interpellációja, melyben kérte, hogy a jelenleg üresen álló önkormányzati bérlakásokat az Orosháza Város Önkormányzata

Prostituáltak kiközvetítésével foglalkozott a békéscsabai Sz.-né N. Mária, Á. Gabriella, és a vésztői J. Árpád

Kerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. március 5-én két nő és egy férfi ellen. A 42 éves Sz.-né N. Mária és a 35 éves J. Árpád egy éjszakai szórakozóhelyet üzemeltettek Békéscsabán. Az oda betérő vendégek pénzért cserébe szexuális szolgáltatást is kérhettek a bárban dolgozó lányoktól. Erre a célra a bár üzemeltetői egy házat is fenntartottak, ahová a prostituáltak elvihették a vendégeket. A harmadik gyanúsított, az 52 éves Á. Gabriella pénzért rendszeresen vitt kuncsaftokat a lányokhoz.

Aktuális