A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset és piás sofőr Békéscsabán, ismeretlen cigitől lett rosszul egy fiatal Kevermesen

Békéscsabán, a Magyar utcában, 2018. június 16-án, 22 óra 20 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi, aki a gyanú szerint ittasan vezetett. Ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök 2018. június 16-án, 19 óra 50 perckor Békéscsabán, a Berényi úton. Egy személyautó vezetőjénél az igazoltatásakor végzett légalkoholmérés alkoholfogyasztást jelzett, majd a további mérések és orvosi vizsgálat is megerősítette az ittasság gyanúját.

Békés megyére is figyelmeztetést adtak ki felhőszakadások miatt

Ma kora délutántól késő estig főként ország délkeleti felén (az Alföld középső és déli megyéiben, Tolnában, Baranyában) van számottevő esély zivatar kialakulására egy-egy adott pontban. Éjjel csak kis eséllyel elvétve lehet dörgés, villámlás. Holnap délután, este elsősorban keleten és délen lehet helyenként zivatar. Zivatarhoz jelentős vagy nagy mennyiségű csapadék (5-20 mm), néhol esetleg felhőszakadás ( >20-30 mm), erős vagy viharos széllökés (45-75, kis eséllyel > 75 km/h) és kisebb méretű jég (többnyire < 1-2 cm-es átmérővel) társulhat.

Két balesetben kilencen sérültek meg, egy sérült a kórházban életét vesztette

Két közlekedési balesetben kilencen sérültek meg 2018. június 14-én, Békés megyében. Békéscsabán, a Lencsési úton, 8 óra 35 perckor személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros férfi könnyebben megsérült. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, 15 óra 45 perc körül két személygépkocsi és egy betegszállító ütközött össze a Gyula és Sarkad közötti úton. A balesetben nyolcan sérültek meg, az egyik sérült a kórházban életét vesztette, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Közlekedési baleset Vésztőn, ittas járművezetés Békéscsabán

Vésztőn, a Kossuth utcában, 2018. június 13-án, 14 óra 30 perc körül egy körforgalomba behajtó személygépkocsi elütött egy kerékpárúton közlekedő kerékpárost. A nő elesett és könnyebben megsérült. Két férfival szemben intézkedtek a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt 2018. június 13-án, Békéscsabán. Mindketten személygépkocsit vezettek, egyiküket 6 óra körül az Orosházi úton, a másik férfit 11 óra után néhány perccel a Szarvasi úton állították le. A mért légalkohol-koncentrációnak megfelelően a rendőrök az előbbi autóst közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték, a másik férfi ellen pedig büntető feljelentést tettek.

Temetőkből lopot egy 21 éves medgyesegyházi férfi

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2018. június 12-én bűnügyi őrizetbe vett egy 21 éves medgyesegyházi férfit, mert a gyanú szerint medgyesegyházi temetőkben lévő síremlékekről vett le réz, illetve bronz díszeket, vázákat. Ha kézzel nem tudta letörni, akkor lerúgta azokat a sírokról, majd a hátizsákjában vagy zsákban vitte ki a temetőkből és eladta. Egy férfi 2018. június 8-án kért rendőri intézkedést, mert rokona sírjáról fémből készült díszítőelemeket loptak le. A rendőrök négy nappal később el is fogták a gyanúsítottat, aki a nyomozás jelenlegi adatai szerint azért, hogy pénzhez jusson, az elmúlt hetekben rendszeresen vitt el fémtárgyakat több medgyesegyházi temetőből.

Aktuális