A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Egy Békés megyei nő több mint 100 ezer eurót csalt ki egy osztrák férfitól

Egy Békés megyei nő több mint 100 ezer eurót csalt ki egy osztrák férfitól, aki a közös életkezdés reményében adta oda neki a megtakarítását. A nő azonban nem akart szorosabb kapcsolatot vele, elérhetetlenné vált a férfi számára, a pénz nagy részét pedig élettársával elköltötte. Csalás gyanúja miatt vett őrizetbe a Sarkadi Rendőrkapitányság 2018. augusztus 14-én egy geszti nőt. A 26 éves nő az elmúlt években rendszeresen, évente több hetet töltött külföldön, klubokban, bárokban szexuális szolgáltatást nyújtott a vendégeknek.

Engedély nélkül vezetett Mezőhegyesen, megkerült igazolvány Eleken

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2018. augusztus 14-én szabálysértési őrizetbe vett egy mezőhegyesi férfit. A rendőrök Mezőhegyesen, a Hársfa utcában igazoltatták. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy 2018. július 25-én a rendőrség egy évre eltiltotta a járművezetéstől. Az engedély nélküli vezetés miatt a rendőrség munkatársai a férfit három napon belül bíróság elé állíthatják. Az igazoltatásakor a gyanú szerint ittas volt, ezért büntetőeljárás is indul ellene. Igazolványt talált egy férfi 2018. augusztus 14-én, 20 óra körül Eleken, a Gyulai úton.

Békésen, Gyulán, Füzesgyarmaton és Békéscsabán helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében, 2018. augusztus 14-én a Békés határában történt halálos közlekedési baleseten kívül további négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, a Sarkadi úton, az Almássy Kálmánné térnél 7 óra 40 perckor összeütközött egy kerékpáros férfi és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő. A balesetben a nő megsérült, állapota nem súlyos.

Őrizetben a két "kutyaütő"!

Vésztőről, a Kóti utcából, 2018. augusztus 13-án előállítottak a rendőrök egy férfit. A 24 éves csökmői fiatalember segédmotor-kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság 2019. május 3-áig eltiltotta a járművezetéstől. A férfit a Szeghalmi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrség munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2018. augusztus 13-án őrizetbe vett egy medgyesegyházi férfit. A 37 éves H. László ellen a Budaörsi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Rendőrök itatták meg a hosszasan gyalogló szomjas férfit

Gyalog indult el Kertészszigetről Bucsára egy férfi. Útközben annyira elfáradt és megszomjazott, hogy nem tudott tovább menni. Rendőrök segítettek egy férfin 2018. augusztus 11-éről 12-ére virradó éjjel Békés megyében. Az 59 éves férfi Kertészszigetről Bucsára indult gyalog, de nagyon elfáradt és leült az út szélére pihenni. Két rendőr talált rá éjfél előtt nem sokkal, akkor már elmondása szerint körülbelül két órája ült ott. Kimerült, nagyon megszomjazott, de orvosi ellátásra nem volt szüksége. A rendőrök vízzel kínálták és a szolgálati autójukkal hazavitték Bucsára.

Két autósnak és egy motorosnak ugrott a jogsi a pia miatt

Három helyen intézkedtek a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt 2018. augusztus 12-én, Békés megyében. Bucsán, a Béke utcából, a helyi körzeti megbízott kollégájával, és a velük szolgálatot teljesítő polgárőrrel 2 óra 30 perc körül állított elő egy férfit. Személygépkocsit vezetett és az alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett nála. A Szeghalmi Rendőrkapitányságon további két mérés erősítette meg az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellenük. Órákkal később bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy az egyik békéscsabai presszóban italozik egy férfi, aki valószínűleg autóval indul majd el a vendéglátóhelytől.

Mezőkovácsházán, Kötegyánban és Kardosnál helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében, 2018. augusztus 12-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Mezőkovácsháza külterületén, 5 óra 45 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és szalagkorlátnak ütközött. A jármű vezetője könnyű, utasa súlyos sérülést szenvedett. Kötegyánban, a Vasút utcában, 9 óra 45 perc körül egy motor elé kiugrott egy őz. A jármű vezetője nem tudott megállni, elütötte a vadat, majd elesett és súlyosan megsérült.

Aktuális