A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

A közlekedőket segítő országos akcióra hívták fel a figyelmet a rendőrök Békéscsabán

A biztonságos közlekedés egyik alapfeltétele, hogy a közlekedők jól lássanak és láthatóak legyenek. Ennek ősszel és télen különösen nagy jelentősége van. A járműveket tanácsos átvizsgáltatni, a fényszórók, világítások működését, a szélvédők, ablakok állapotát szakemberrel ellenőriztetni. A kiégett izzókat feltétlenül ki kell cseréltetni, a fényszórókat be kell állíttatni, szükség esetén meg kell tisztítani. A járművezetőknek pedig ajánlott megvizsgáltatniuk a látásukat, hiszen ezekben a hónapokban a nappalok jóval rövidebbek, többet kell szürkületben és sötétben vezetni, mint az év más időszakában.

Garázdaság Békéscsabán, testi sértés Gyulán

Békés megyében 2017. november 18-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2017. november 18-án 7 óra 30 perc körül előállítottak egy férfit, aki Békéscsabán, a kórházban kiabált, hangoskodott. A férfi a rendőrök felszólítására sem változtatott viselkedésén, zavarta a betegeket és az őket ellátók munkáját. Erőszakos, megbotránkoztató viselkedésének többen is szemtanúi voltak.

Míg másokat az utolsó pillanatban kilakoltatnak, addig egy kommunistából átvedlett Fideszesnek pompa jár

Szép új fideszes világ! Míg az átlagembereknek az utólsó pillanatban elveszik a lakásukat, addig a kormányközeli fideszes emberek úgy ünneplik meg születésnapjukat, mint anno a kommunisták. Mint arról portálunk is beszámolt, a volt Kommunista Ifjúság Mozgalom volt vezetője, ma Szarvas város polgármestere Babák Mihály 3,5 millió forint jutalmat szavaztatott meg magának Szarvason.

Balesetnél helyszíneltek Békéscsabán, Békéssámsonban és Gyulán, Eleken megtaláltak egy eltűnt fiatalt

Békéssámsonban, a Kis utcában, 15 óra 20 perckor szintén két kerékpáros ütközött össze, a balesetben az egyik biciklis súlyosan megsérült. Gyulán, a Hold utca és a Munkácsy Mihály utca kereszteződésében, 16 óra 50 perckor összeütközött két személyautó. Az egyik kocsi az oldalára borult, a benne utazók könnyebben megsérültek. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2017. november 17-én, Eleken, megtaláltak egy 16 éves lányt, aki engedély nélkül volt távol abból a gyermekvédelmi intézményből, ahol él.

Őrizetbe vétel Gyulán, elfogás Végegyházán

Békés megyében 2017. november 16-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A Gyulai Rendőrkapitányság 2017. november 16-án őrizetbe vett egy gyulai férfit. A 21 éves L. Zsolt 2017. november 8-án, 21 óra körül Gyulán, a Csikóséri soron bement egy ház udvarára, majd a nyitva hagyott garázsban beindított egy autót. El akart vele menni, de belehajtott a ház előtti árokba. A rendőrség a férfit jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésével gyanúsítja. 

Végegyházán fogták el a szentlőrinckátai tolvaj zaklatót

Két elfogatóparancs volt érvényben egy szentlőrinckátai férfi ellen, akit 2017. november 16-án, hajnalban fogtak el a rendőrök. A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói jutottak olyan információhoz, hogy Végegyházán rejtőzködik. A házat, ahol lakott, 3 óra 45 perc körül vették körbe a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei. Miután felszólításukra a férfi nem jött ki, az épületet átkutatták és az egyik szobában megtalálták. A 29 éves férfi ellen a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja zaklatás, a Nagykátai Járásbíróság lopás miatt adott ki elfogatóparancsot.

Hat határsértőt fogtak el a rendőrök Lőkösháza külterületén

Békés megyében, a Lőkösházát Elekkel összekötő út közelében 2017. november 16-án, 12 óra 30 perc körül elfogtak a rendőrök hat külföldit. A határsértők afgán és szír állampolgárnak vallják magukat. Személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudják hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállítják őket a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Megújult a békéscsabai Lenkey utcai óvoda

Örömét fejezte ki Szarvas Péter Békéscsaba polgármestere, hogy sikerült felújítani Békéscsabán a Lenkey utcai óvodát. Kiemelte miszerint az a legfontosabb, hogy a gyermekek minél komfortosabb, biztonságos körülmények között, magas színvonalú fejlesztést, nevelést kapjanak. A 140 millió forintos európai uniós támogatásból finanszírozott beruházás keretében energetikai fejlesztéseket, a homlokzat utólagos hőszigetelését, a homlokzati ajtó cseréjét, a központi fűtési-, valamint az elektromos rendszer átalakítását valósították meg.

Lopás gyanúsítottját fogták el és eltűnt fiatalt találtak meg a rendőrök

Békés megyében 2017. november 15-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2017. november 15-én elfogtak és előállítottak egy lopással gyanúsítható nőt. Az 51 éves békéscsabai nő 2017. október 26-án, egy békéscsabai fodrászatból ellopta az egyik vendég pénztárcáját. Mezőberényben, a Kodály Zoltán úton 2017. november 16-án, 1 óra 30 perc körül megtaláltak a rendőrök egy 17 éves orosházi fiút, aki engedély nélkül volt távol abból a gyermekvédelmi intézményből, ahol él.

Aktuális