A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Idén először a családok mellett az iskolák is versenyeztek a „Közlekedik a család” országos vetélkedőn

Az ORFK - Országos Baleset-megelőzési Bizottság 2018-ban hetedik alkalommal rendezte meg a „Közlekedik a család” országos vetélkedőt. Idén először a családok mellett iskolák is versenyezhettek. Az országos összesítés szerint a Békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola az intézmények között a harmadik helyen végzett, csupán két iskolából regisztrált több diák a vetélkedőre. A szervezők számára fontos, hogy minél többen vegyenek részt a verseny megyei fordulóin, hiszen a gyermekek szabályos közlekedésre nevelését már egészen kicsi korban el kell kezdeni.

Baleset Végegyházán, elfogás Lőkösházán

Végegyházán, 2018. október 17-én, 4 óra 45 perc körül egy személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A balesetben a kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett. A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen 2018. október 17-én, 5 óra 15 perc körül elfogtak a rendőrök egy román állampolgárságú férfit, akit kábítószer birtoklása miatt körözött az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság. A 18 éves B. Zsombort előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kábítószer gyanúját keltő anyagokat találtak a rendőrök egy férfi házában, Kondoroson

Élő kender növényt és növényi őrleményt, törmeléket találtak a rendőrök egy házban 2018. október 17-én, Kondoroson. Az udvarban nevelt kender 170 centiméter magas volt, a szárított növényi részekből készített őrleményt és törmeléket pedig a házban lakó férfi dobozban, zacskókban tárolta. A 30 éves férfi a gyanú szerint kábítószert fogyasztott, ezért őt a rendőrök előállították mintavételre. A Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el és a lefoglalt, kábítószer gyanúját keltő anyagokat igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ócska trükkel akarta eltusolni a balesetet egy nő Dombegyházon

Békés megyében 2018. október 16-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Garay utca és a Kis Ernő utca kereszteződésében, 10 óra körül egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget egy gyalogosnak és elütötte. A férfi súlyosan megsérült, a személygépkocsi vezetője elhajtott a helyszínről. Miközben a rendőrök a baleset körülményeit vizsgálták, megjelent az ütközés helyszínén egy nő, aki azt mondta, hogy látta a balesetet. Azt állította, hogy tudja, milyen színű és típusú autó ütötte el a férfit.

Őrizetbe vétel, elfogások és egy piás sofőr is horogra akadt

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2018. október 16-án zaklatás miatt őrizetbe vett egy szarvasi férfit. A 22 éves fiatalember az elmúlt napokban a nagymamája házában rongálta a berendezést és azzal fenyegetőzött, hogy szétveri, felgyújtja a házat. A battonyai közúti határátkelőhelyen 2018. október 16-án, 4 óra 30 perc körül elfogtak a rendőrök egy bolgár férfit. A 39 éves G. Georgi ellen a bolgár hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

Aktuális