A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Négy baleset, öt könnyű és egy súlyos sérült

Békés megyében, 2018. április 21-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békésen, a Táncsics utcában, 9 óra 45 perc körül villanyoszlopnak és egy lakóház kerítésének ütközött egy személygépkocsi. A jármű vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett. Gyulán, a Sarkadi úton, 10 óra 15 perc körül egy háromkerekű elektromos moped motorkerékpárral ütközött, a mopedben ülő férfi és a motor vezetője is könnyebben megsérült. Békéscsabán, az Illésházi utcában, 11 óra 30 perckor egy kerékpáros személygépkocsinak ütközött.

Gyula és Gyomaendrőd külterületén helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2018. április 20-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyula külterületén, 11 óra 45 perc körül összeütközött egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi. A balesetben a személygépkocsi utasa könnyű sérülést szenvedett. Gyomaendrőd külterületén, 12 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról, fának és közlekedési táblának ütközött. A jármű vezetője súlyosan megsérült.

Baleset Kardosnál a 44-es számú főúton

A 44-es számú főúton, Kardosnál két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. A jelenlegi információk szerint személyi sérülés nem történt, a helyszínelés miatt a főutat a rendőrség lezárta. Békés megyében, a 44-es számú főúton, Kardosnál 2018. április 20-án, 11 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint személyi sérülés nem történt. A rendőrség a helyszínelés miatt a főút érintett szakaszát 12 óra 10 perckor teljes szélességében lezárta.

Két közlekedési baleset, két elfogás

Mezőkovácsházán, az Árpád utcán, 2018. április 19-én, 10 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Franklin utca és a Jósika utca kereszteződésében, 2018. április 19-én, 16 óra 10 perckor összeütközött egy személygépkocsi és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő. A nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők. A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. április 19-én őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. A 49 éves T. Gábornak közúti baleset okozása miatt a Békéscsabai Járásbíróság rendelte el a körözését.

Halálos baleset a 44-es főúton

A 44-es főúton, egy teherautó elütött két gyalogost.

Lopás Csorváson, elfogás Orosházán, ittas járművezetés gyanúja Békéscsabán

Békés megyében, 2018. április 18-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. április 18-án, 14 óra körül elfogtak egy dombóvári férfit. A 22 éves K. Mihály a gyanú szerint Csorváson, egyik ismerőse házából elvitt egy laptopot és egy mobiltelefont. A rendőrkapitányság a férfit lopás vétség elkövetésével gyanúsítja és bűnügyi őrizetbe vette. Orosházán, 2018. április 18-án, 11 óra 15 perc körül a körzeti megbízottak elfogtak egy orosházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot.

Baleset részesét és szemtanúkat keres a rendőrség

Összeütközött két kerékpáros Sarkadon. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a baleset részesének jelentkezését. Sarkadon, a Bánát utca és a Hunyadi utca kereszteződésében 2018. április 14-én, 10 óra körül összeütközött egy kerékpáros nő és egy kerékpárral közlekedő fiatal férfi. A balesetben a nő elesett és megsérült. A fiatalember felsegítette őt és megvárta a hozzátartozóit, majd mindannyian elhagyták a helyszínt. A rendőrség kéri, hogy a balesetben részes férfi, a körülmények tisztázása érdekében jelentkezzen a Gyulai Rendőrkapitányságon.

Tetten érték a "vasazó" S. Mátyást Orosházán (Videó)

Lopással gyanúsítható férfit értek tetten a rendőrök 2018. április 18-án, Orosházán. A 37 éves S. Mátyás 2 óra körül bement egy ház udvarára és egy zsákba fémdolgokat pakolt össze. Hazafelé indult, majd útközben egy bokorba rejtette a zsákot, mert később kerékpárral akart visszamenni érte. A rendőrök látták, hogy miközben az üres telekre, a bokorhoz vitte a csomagot, többször megállt, figyelte, hogy látja-e őt valaki. Amikor a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei felszólították, hogy álljon meg, el akart futni. A rendőrök a Mátyás király utcában elfogták és előállították.

Aktuális